کمپانی Motorola اخیراً جدیدترین گوشیهای هوشمند خود را با نامهای Razr 40 و Razr 40 Ultra در کشور هندوستان معرفی کرده است. در کنار این دستگاههای تاشوی ممتاز، این برند در حال آماده شدن برای عرضهی یک گوشی هوشمند مقرون بهصرفه به نام Moto G14 نیز است. اسمارتفون Moto G14 جانشین Moto G13 است که در ژانویه روانه بازار و با استقبال خوبی از جانب کاربران نیز مواجه شد. این دستگاه گواهی FCC را دریافت کرده است که نشان میدهد ممکن است عرضهی جهانی آن نزدیک باشد.
دستگاهی که اخیراً توسط FCC تأیید شده است دارای شماره مدل XT2341-3 است که به طرز جالبی با شماره مدل Moto G14 موجود در پایگاه دادهی BIS در هند مطابقت دارد. فهرست FCC اطلاعاتی در مورد Moto G14 ارائه میدهد و تأیید میکند که این گوشی هوشمند دارای فناوری اینترنت همراه 4G بود و از 3G، 2G، بلوتوث، Wi-Fi و NFC نیز پشتیبانی میکند. انتظار میرود پلتفرم دستگاه مبتنی بر نسخهای نزدیک به استوک از سیستم عامل آندروید 13 باشد.
یکی از جزئیات قابل توجه در لیست سرعت شارژ موبایل است. تلفن همراه هوشمند Moto G14 با شماره مدل XT2341-3 مجهز به شارژ سریع 20 واتی خواهد بود. این نکته قابل توجه است زیرا نسخهی هندی قبلی G13 به فناوری شارژ سریع 10 واتی محدود بود، درحالیکه مدل جهانی از شارژ سریع 20 واتی بهره میبرد. ازآنجاییکه لیست منتشره مشخصات اضافی را فاش نمیکند، میتوانیم به برگهی مشخصات Moto G13 مراجعه کنیم تا درک درستی از انتظارات Moto G14 داشته باشیم.
مشخصات Moto G13 دارای یک صفحه نمایش LCD با حفره دوربین سلفی واقع در قسمت بالا و در مرکز با اندازهی 6.5 اینچ با وضوح تصویر 720×1600 پیکسل و نرخ فرکانس 90 هرتز است. این دستگاه سیستم عامل آندروید 13 را اجرا و ارتقاء به آندروید 14 را به همراه سه سال بهروزرسانی امنیتی تضمین کرده است.
در بطن اسمارتفون Moto G13 از چیپست MediaTek Helio G85 استفاده شده است. از نظر عکاسی، یک پیکربندی دوربین سهگانه در پشت گوشی با دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی ارائه شده است. دوربین جلو دارای سنسور 8 مگاپیکسلی میباشد. گزینههای اتصال شامل پشتیبانی از دو سیم کارت، سازگاری با اینترنت 4G، وایفای دو بانده، بلوتوث 5.1 با فناوری سیستم GNSS است. این دستگاه به باتری 5000 میلیآمپر بر ساعت مجهز شده است، اما توان شارژ سریع آن به 10 وات بر ساعت محدود شده است.
منبع: Gizmochina